Gratis verzending op alles en 30 dagen bedenktijd

B2B - Business to business mogelijkheden

Bent u een bedrijf en op zoek naar grote aantallen? Bent u op zoek naar een origineel geschenk om uw personeel in de watten te leggen? Of zoekt u eerder een luxueus en exclusief cadeau om uw relaties te bedanken?

Zakelijke klanten krijgen altijd korting op hun bestelling. Neem na registratie op onze website contact met ons op. U krijgt dan een speciale kortingscode doorgestuurd die recht geeft op minimaal 1% korting (bij afname meerdere stuks kan deze korting oplopen).

Wearables Planet biedt uw bedrijf een scala aan mogelijkheden om het ideale product te vinden.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om onze producten in grote aantallen te bestellen via het hoofdkantoor van Wearables Planet. Samen kunnen we dan tot de perfecte keuze komen.

Levering en voorwaarden voor bestellingen via het hoofdkantoor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Biezen via e-mail.

Na ontvangst van uw e-mail of telefoontje wordt de factuur naar u verstuurd per e-mail. Zodra de betaling binnen is, nemen wij de bestelling verder in behandeling. We kunnen het ook voor u naar verschillende adressen versturen of indien u dat wenst kunt u de bestelling ook afhalen.

Voor vragen of opmerkingen betreffende een aankoop via de Wearables Planet webshop kunt u steeds contact opnemen met onze klantenservice. De Wearables Planet klantenservice helpt u graag verder.

Offerte aanvragen

 

Zij gingen u al voor

Een kleine greep uit onze zakelijke klanten: